Mnenja naročnikov

Aleš MARKELJ, direktor splošnega področja v podjetju »Domel, d.o.o.« v Železnikih

 

S projektivnim podjetjem Studio Tržič, d.o.o. sodelujemo že dobro desetletje in v tem času smo skupaj uspešno zaključili nekaj večjih projektov: ureditev preizkuševališča elektromotorjev, prenova upravne stavbe, postavitev novega proizvodno skladiščnega objekta PO-06, ureditev laboratorija za stresalnik, poleg tega pa še nekaj drugih manjših investicij.
V podjetju Studio Tržič, d.o.o. smo prepoznali zanesljivega poslovnega partnerja, ki nam s svojimi kvalitetnimi rešitvami pomaga pri uresničevanju poslovne strategije na področju prostorskega razvoja kompleksa Domel.

 

 

Mojca KAPUN STOJAN in Aleš STOJAN, pasivna stanovanjska hiša na Bohinjski Beli

 

Ob iskanju projektanta naju je na projektni biro Studio Tržič opozoril znanec, ki je bil zelo zadovoljen z njihovimi uslugami. Za Studio Tržič sva se odločila zaradi korektne cene, celovite ponudbe in tudi občutka, da bodo v biroju prisluhnili najinim željam in jih skušali čimbolj upoštevati. Dobila sva tudi občutek, da imajo znanje ter da bodo znali korektno in optimalno nevsiljivo svetovati ob množici vprašanj, ki jih je potrebno razrešiti pred samo gradnjo. To se je izkazalo za pravilno domnevo. Med pripravo dokumentacije smo izbrali odločitve, za katere tudi danes meniva, da so bile pravilne. Kvaliteta pripravljene dokumentacije je bila na zelo visokem nivoju, zato smo po oddaji dokumentacije na upravni enoti zelo hitro pridobili gradbeno dovoljenje. Tudi sama gradnja je potekala tekoče in smo se lahko zanašali na načrte.
Vedno se najde prostor za izboljšavo. Če bi še enkrat šla v gradnjo, bi prosila projektanta, da nama vsak teden enkrat poroča o trenutnem stanju ter naslednjih korakih, saj so postopki tako zapleteni, da si večkrat nisva bila na jasnem, kje smo in koliko nam še manjka do oddaje vloge za pridobitev gradbenega dovoljenja.